Geen producten (0)
Geen producten (0)

BOGO drinkfles voor Clubs

€ 7,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De Duurzame BOGO drinkfles voor turn- en gymclubs
De BOGO-bottle, onze hervulbare waterfles ideaal voor turnsters! Een mooie betaalbare drinkfles, verkrijgbaar in diverse kleuren en eenvoudig te voorzien van het logo van de turn- of gymclub. Ideaal om als cadeau aan uw leden te schenken of op clubevenementen aan te bieden.

Voor elke verkochte waterfles gaat er een fles naar een schoolkind in Afrika. De fles is herbruikbaar, stijlvol, foodproof, makkelijk te personaliseren en uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen naar de turntraining, wedstrijd, school of onderweg.
De fles is gemaakt van BPA-vrij plastic en is vaatwasserbestendig. Met semi-transparante soft touch body. Leverbaar in 8 kleuren.

Buy One Give One
Voor elke verkochte fles wordt er ook een fles aan een kind in een ontwikkelingsland gedoneerd! Drinken uit een fles in plaats van met handen zorgt voor minder verspilling van kostbaar water en voor veel minder ziektes en schooluitval. Op scholen op het platteland waar vaak geen drinkwater is, kunnen ze met deze fles water meenemen van huis. In de steden kopen de kinderen vaak zakjes water op school. Zonder afval-ophaaldienst veroorzaakt dit later plastic soep. In ruil voor een fles wordt er eerst een zak plastic afval verzameld.

Kortom met de BOGO drinkfles voorzien van uw logo heeft uw club niet alleen een prachtig cadeau voor uw leden, stimuleert u uw leden meer water te drinken en draagt u ook bij aan een betere wereld.


Inhoud: 500 ml
Hoogte: 200 mm
Diameter van de dop: 61 mm
Fles: PP, een BPA-vrij plastic
Afwasmachine: fles is vaatwasser bestendig
Levertijd: ca. 2 weken
Minimale afname: 100 stuks
Bedrukking in 1 kleur: €7,00 per fles
Bedrukking in fullcolor: € 8,50 per fles

Wilt u voor uw club een bestelling plaatsen en/of heeft u aanvullende vragen dan horen wij dat graag via www.turnfun.nl

Facebook Googleplus Linkedin